Geef je carrière een KIQ-start

Wil jij ook de allermooiste start van je loopbaan? Een veelzijdige baan met een professioneel traineeship ... dan hebben wij prachtige mogelijkheden voor je !

Mis niks en ontvang maandelijks de beste loopbaantips eenvoudig via de mail!

Hoe mooi zou het zijn als je je carrière kunt beginnen in een baan met impact en verantwoordelijkheid en waar je begeleid wordt door ervaren experts op je vakgebied. Gewoon op de loonlijst en dus zonder vage detacheringsconstructies. En stel dat je daarbij ook nog eens kunt deelnemen aan een professioneel traineeship.

KIQ traineeships regelt de baan en aansluitend een uitdagend ontwikkeltraject. Wij hebben continu een breed aanbod aan interessante vacatures voor starters en young professionals op MBO-4, HBO en WO-niveau. De combinatie van een interessante baan en ons traineeship maakt de KIQ-start van je carrière compleet. 

je bedrijf het vakmanschap - wij je persoonlijke ontwikkeling - jij je talent

Check hier of een KIQ traineeship iets voor je is

 • je hebt een MBO-4, HBO en/of WO diploma op zak
 • je staat nog aan het begin van je loopbaan
 • je wilt een vak leren en je talenten ontdekken en ontwikkelen
 • je wil in dienst bij een bedrijf en geen detachering
 • Je houdt van aanpakken
 • je hebt de ambitie om bij de beste te horen in je vakgebied
 • Je kijkt er naar uit uitgedaagd te worden op je talenten
 • je wil succesvol worden én blijven

Ben je geslaagd?
Kijk hieronder hoe we je kunnen helpen?

Ik zoek mijn eerste baan

Heb je net je diploma gehaald of ben je nog aan het afstuderen en ben je op zoek naar je eerste baan? Stel je dan eens voor dat je deze eerste baan vindt bij een van de mooiste bedrijven van Nederland en dat daar ook nog eens een KIQ traineeship bij zit. Beter kun je je carrière toch echt niet beginnen.

Plaats een zoekopdracht en we zoeken graag met je mee.

Ik zoek een andere baan

Ben je niet helemaal tevreden met je huidige functie of ben je toe aan je tweede stap? Hoe mooi zou het dan zijn dat je je nieuwe functie kunt combineren met een KIQ traineeship. Onze programma's zijn niet alleen interessant voor starters, maar ook voor young professionals.

Plaats een zoekopdracht en we zoeken graag met je mee.

Ik heb al een baan

Heb je al een leuke baan die prima bij je past? Maar wil je je nog verder ontwikkelen? Ook dan kun je deelnemen aan een van onze programma's. We geven je inzicht in je talenten en vaardigheden en gaan je uitdagen deze verder te ontwikkelen. Om uiteindelijk nog succesvoller te worden en te blijven.

Bespreek ons programma met je leidinggevende en wie weet zien we je binnenkort op een KIQ-off.

Wil je een (nieuwe) baan scoren?

Plaats een zoekopdracht en we zoeken met je mee.

De nieuwste vacatures vind je hier

Wij helpen onze je graag bij het vinden van de juiste baan. Hieronder vind je dan ook enkele van de interessante functies waarvoor we op dit moment kandidaten zoeken. Kijk gerust rond en vind je functie die bij je past … dan zijn we erg nieuwsgierig naar je reactie. En deze functies zijn uiteraard allemaal gekoppeld aan een KIQ traineeship.

Trainee
Tekenaar / Wervoorbereider

 • Bouwkunde of installatietechniek
 • MBO-4 of HBO
 • 0 - 4 jaar ervaring
 • Vroomshoop
SPIT_Logo_AI

Trainee
Service Engineer Electrical Drives & Control

 • Electrotechniek, Mechatronica of Industriële automatisering
 • MBO-4
 • 0 - 4 jaar ervaring
 • Almelo

Misschien staat hier binnenkort wel jouw droombaan.

de mooiste functies voor starters en young professionals vind je in het midden & kleinbedrijf

Alle voordelen op een rij

Ons programma biedt veel meer dan alleen trainingen. We dagen je bijvoorbeeld uit door uitdagende opdrachten, geven je feedback op je ontwikkeling en maken je bewust van je talenten en drijfveren. Je voert in groepsverband diverse projecten uit binnen en soms ook buiten je organisatie. Zo ontwikkel je niet alleen essentiële vaardigheden en bouw je aan een netwerk, maar draagt je ook bij aan de ontwikkeling van de deelnemende organisaties. Hoe mooi is dat?

Enkele voordelen van een KIQ Traineeship zijn: 

Traineeships lijken voorbestemd voor grote organisaties en bijvoorbeeld detacheringsbureaus. Het midden- en kleinbedrijf is door hun omvang vaak niet in staat een professioneel traineeship aan te bieden. Terwijl het werken in het MKB veel voordelen heeft. Een KIQ traineeship maakt het voor MKB-organisaties mogelijk hun vaak unieke werkomgeving te combineren met een professioneel traineeship.  

Je vak beheersen is de basis van elke loopbaan. Tijdens je opleiding heb je de basisbeginselen geleerd. Deze ga je nu in de praktijk verder uitbouwen. Wie kunnen je daarbij beter begeleiden dan de vakmensen binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Wij van KIQ focussen ons op je persoonlijke professionele skills, maar het vakmanschap leer je toch echt van de experts uit de praktijk.

Persoonlijke ontwikkeling gaat pas in de hoogste versnelling als je jezelf goed kent. Dat betekent inzicht hebben in wat je drijft, wat je talenten en valkuilen zijn. Wat kun je van nature goed? Waar heb je moeite mee en waarom is dat? Na een KIQ traineeship heb je antwoord op deze vragen en is elke training daarna een bron van persoonlijke groei. 

De maatschappij verandert zo snel, dat morgen alle verkregen kennis weer achterhaald kan zijn. Het is dan ook van belang dat je je vak begrijpt en de beginselen daarvan effectief kunt toepassen. Maar het is zeker zo belangrijk dat je je snel nieuwe kennis eigen kunt maken en in kunt zetten. Binnen een KIQ traineeship besteden we veel aandacht aan deze power skills, zodat je succesvol wordt in je vak en dit ook blijft. 

Tegenwoordig is het niet alleen belangrijk wat je weet en kunt, maar ook wie je kent. Uitdagingen zijn vaak niet meer alleen op te lossen, maar vergen multidisciplinaire samenwerking. Het hebben van een netwerk is essentieel. Binnen een KIQ traineeship werk je aan de fundamenten van dit netwerk, niet alleen binnen maar ook buiten je organisaties. De gezamenlijke kracht van verschillende professionals met een goed netwerk is waardevol voor elke organisatie. 

Na jouw KIQ traineeship heb je zicht op je toekomstige mogelijkheden. Wat vind je leuk en past ook je. Krijg je energie van het uitpluizen van een technische uitdaging, ben je liever breder bezig of heb je natuurlijke leidinggevende capaciteiten. Alles vanuit het oogpunt: doe wat bij je past en waar je energie van krijgt. 

Programma's

Organisatie

Contact

Burg. Mazairaclaan 2C

5242 AV  Rosmalen

073 – 613 45 55

info@kiqtraineeships.nl

Logo KiQ wit. transparant
 • deze site is KIQ-en
Sluit Menu
Top