mbo-4 en hbo starters vinden, ontwikkelen en aan je binden

JONG TALENT PROGRAMMA

RIJSSEN - HOLTEN

“Jonge talenten zijn belangrijk voor een gezonde arbeidsmarkt. Ze zijn niet alleen de toekomst voor onze bedrijven, maar ook voor onze samenleving. Het nieuwe Jong Talent Programma Rijssen – Holten biedt jonge talenten de mooiste start van hun loopbaan bij één van onze bedrijven en organisaties en zorgt daarmee voor een goede aansluiting tussen onderwijs en ons bedrijfsleven”.

Screenshot at Mar 25 21-58-45

Bert Tijhof

Wethouder Economische Zaken

Het Jong Talent Programma Rijssen – Holten is speciaal ontwikkeld voor MKB-ondernemers uit Rijssen – Holten en maakt het mogelijk om jonge MBO-4 en HBO-talenten te vinden, te ontwikkelen en te binden. Vertel ons waar we je bij kunnen helpen.

12 jonge starters - 12 bedrijven - 100% focus op groei

SPECIAAL VOOR HET MKB

Wat zou er gebeuren als jonge MBO- en HBO-ers juist voor jouw onderneming kiezen en je grote bedrijven en detacheringsbureaus aftroeft op de arbeidsmarkt? En hoe mooi zou het zijn als je nieuwe medewerker zich snel thuis voelt, snel het vak leert, inzicht krijgt in zijn of haar talenten en ook nog eens leert hoe hij of zij succesvol met anderen kan samenwerken. Zeker weten dat je jonge medewerker eerder geld voor je gaat verdienen, langer bij je blijft en je organisatie daarnaast ook nog eens aantrekkelijker wordt voor andere (jonge) talenten.

En het mooie is …. het is nu mogelijk via het Jong Talent Programma Rijssen – Holten. We kunnen je helpen jonge medewerkers op MBO-4 en HBO-niveau te vinden, te ontwikkelen en te binden aan je organisatie. 

MKB(+)

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor het MKB(+).

GLASHELDER

Gewoon op de loonlijst. Geen verborgen kosten of detacheringsconstructies.

MBO-4 / HBO

Alle starters die vaktechnisch en persoonlijk willen groeien zijn welkom.

0 - 5 JAAR ERVARING

Het programma is interessant voor starters tot 5 jaar werkervaring.

WELKOM

Alle opleidingsrichtingen, organisaties en functies zijn welkom.

een verrassende manier van werven

WIJ VINDEN EEN JONG TALENT VOOR JE

Ben je op zoek naar jonge talenten, maar ben je te druk om zelf de arbeidsmarkt af te struinen?  En heb je al helemaal geen zin om daar veel geld voor te betalen? Zoek dan niet langer … de recruitment-specialisten van het Jong Talent Programma Rijssen – Holten staan voor je klaar. We vinden niet alleen de juiste kandidaat, maar zorgen tegelijk voor reuring in je organisatie en op de arbeidsmarkt.

Dus: jij de lusten ….. een nieuwe enthousiaste jonge medewerker die bij je organisatie past, het vak wil leren en zich ook qua persoon verder wil ontwikkelen. Wij de lasten …. de arbeidsmarkt afstruinen, kandidaten vinden, spreken en voordragen. 

Maar dat doen we graag. En verrassend voordelig.

Nieuwsgierig?

Bel ons of laat je gegevens achter voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek van 30 minuten. Het kost je niks – alleen wat tijd en aandacht. En dat gaat je enorm veel opleveren. Echt.

NETWERK

De kracht van het netwerk staat voor ons centraal.

LANDINGSPAGE

Waarom een saaie vacature als het ook veel mooier kan?

SOCIAL MEDIA

We gebruiken de kracht van Linkedin, Facebook en Instagram.

SEARCH

Natuurlijk gaan we ook gewoon zoeken.

SAMEN

Succesvol werven is samenwerken. Van het begin tot en met inwerken.

jonge talenten ontwikkelen

JONG TALENT PROGRAMMA RIJSSEN - HOLTEN

Het Jong Talent Programma is speciaal ontwikkeld voor MKB-organisaties en één van de beste investeringen die je kunt doen. Voor je starter, je bedrijf en waarschijnlijk ook voor jezelf. Wanneer jonge talenten zich snel eigen voelen binnen je bedrijf, snel het vak leren en leren hoe ze succesvol met anderen kunnen samenwerken, heeft dat invloed op je hele organisatie. Je verdient meer, je organisatie wordt geïnspireerd door de jeugdige energie en je kunt nieuwe talenten gemakkelijker zelf vinden en langer behouden. 

Het Jong Talent Programma Rijssen – Holten is een 14 maanden durend programma gebaseerd op vakmanschap-ontwikkeling en groei. Een programma met samenhang, kwaliteit én impact.

Dit zijn de vier pijlers onder het programma.  

Vakmanschap

Het ontwikkelen van het vakmanschap is de rode draad door het Jong Talent Programma Rijssen – Holten. Wij geloven in het meester-gezel principe. 

Feedback

Feedback van ervaren vakmensen is de basis van persoonlijke ontwikkeling en groei. Niet voor niets dat we hier stevig op inzetten. 

Training

Tijdens trainingen ontwikkelen we zelfbewustzijn en vaardigheden zoals eigenaarschap, samenwerken en initiatief.

Opdrachten

Door dit samen te doen, bouwen de deelnemers niet alleen een netwerk op, maar leren ze ook samen resultaat te bereiken. 

Mentortraining

Een ervaren vakman of vakvrouw uit je eigen organisatie zorgt voor de ontwikkeling van het vakmanschap. Wij begeleiden en trainen deze vakman in de fijne kneepjes van het begeleiden en uitdagen van jonge talenten. Hoe mooi is dat?

Nieuwsgierig?

Bel ons of laat je gegevens achter voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek van 30 minuten. Het kost je niks – alleen wat tijd en aandacht. En dat gaat je enorm veel opleveren. Echt.

kwaliteit - impact - inspiratie

HET BEGELEIDINGSTEAM

Leren in de praktijk staat centraal in het Jong Talent Programma Rijssen - Holten Het vak leren van vakbekwame collega's is de basis. Maar het is goed om regelmatig even uit de dagelijkse praktijk te stappen en nieuwe inzichten en vaardigheden te leren en te trainen. Inzichten en vaardigheden die daarna weer in de praktijk kunnen worden fijngeslepen. Wij gaan daarbij voor kwaliteit, impact en inspiratie. Maak kennis met het professionele begeleidingsteam van het Jong Talent Programma Rijssen - Holten.

investeren in jonge talenten en je organisatie

INVESTERING

Het Jong Talent Programma Rijssen – Holten is een van de beste investeringen die je kunt doen. Voor je starter, je bedrijf en waarschijnlijk ook voor jezelf. Wanneer jonge talenten zich snel eigen voelen binnen je bedrijf, snel het vak leren en leren hoe ze succesvol met anderen kunnen samenwerken, heeft dat invloed op je hele organisatie. Je verdient meer, je organisatie wordt geïnspireerd door de jeugdige energie en je kunt nieuwe talenten gemakkelijker zelf vinden en langer behouden.

We zijn glashelder in de kosten en werken niet met detacheringsconstructies of vage fees. Je jonge talent staat niet bij ons op de loonlijst, maar heeft een arbeidsovereenkomst met jouw bedrijf. 

Ben je benieuwd naar de prijs, dan sturen we je graag een prijsopgave. 

powered by KIQ

HET TEAM ACHTER HET PROGRAMMA

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het Jong Talent Programma Rijssen - Holten. Wij zijn Jan-Bert, Michiel en Bas en hebben de ambitie om jonge starters op de arbeidsmarkt de mooiste start van hun carrière te bieden. Waarbij vaktechnische ontwikkeling en individuele talenten centraal staan. Een programma met toegevoegde waarde voor de starters, maar ook voor het bedrijf waar ze werken en voor Rijssen - Holten. We maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek en hebben zin om Rijssen - Holten weer een stukje mooier te maken.

Hoe mogen we je helpen?

Wil je een persoonlijk gesprek, een prijsopgave of heb je een andere vraag? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Contact Rijssen - Holten

Sluit Menu
Top