Ons verhaal

Afgestudeerd aan het MBO, HBO of de universiteit? De verwachtingen zijn hooggespannen. Professionals in de ogen van de onderwijsinstellingen … klaar om het verschil te maken in de organisatie in de ogen van de werkgevers. Grote werkgevers en detacheringsbureaus verdringen zich om de gunsten van de starter. Schermend met traineeships, jobrotatie, carrièrekansen en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden doen ze alles om jonge talenten aan zich te binden. Niets lijkt te gek. 

Maar waar is het belang van de starter die zijn of haar eerste – vaak nog onzekere stappen – op de arbeidsmarkt gaat zetten? En waar is het belang van de organisatie waar de starter werkzaam is? Wij geloven niet dat net afgestudeerden al meteen volwaardige professionals zijn, dat ze al meteen klaar zijn om het verschil te maken. Wij geloven ook niet in jobhopping, maar in een solide en vakgerichte start, met aandacht voor inzicht, vaardigheden en een netwerk. 

Het vak leren van ervaren vakmensen is voor ons dan ook de basis voor een succesvolle carrière. Waarbij wij de organisatie graag helpen dit zo goed mogelijk te doen. De starter laten we zijn of haar talenten ontdekken en geven hem of haar essentiële inzichten en vaardigheden mee om succesvol te worden en vooral ook succesvol te blijven. 

Met impact voor de starter, de organisatie en de samenleving!

By the time I was 22,  I was a professional. A young and flawed professional, but not an amateur. 

Stephen Sondheim

WAT DRIJFT ONS?

WAAROM

Starters de best mogelijke start geven van hun carrière. Van de ondersteuning bij de eerste onzekere stappen op de arbeidsmarkt, het leren van het vak en het ontwikkelen van essentiële carrière-skills. Waarbij we ze het stuur van hun eigen ontwikkeling en eigen loopbaan zelf stevig in handen nemen.  

Zodat ze succesvol worden en succesvol blijven.

HOE

Je carrière starten doe je niet zelf, dat doe je samen met ervaren vakmensen om je heen. Allereerst vanuit rust en structuur. Daarom leren we je in eerste instantie het vak en werken daarnaast aan je inzichten en vaardigheden. Dit doen we door je voortdurend feedback te geven en je te helpen die feedback om te zetten in verbetering. Al die kleine stappen samen zorgen uiteindelijk voor de best mogelijke start van je carrière. Een start met impact voor de jezelf, je organisatie en de maatschappij. 

A journey of a thousand miles
begins with a single step

Lao-Tzu

ONS WAARDENKOMPAS

Bij KIQ doen we alles om jonge starters de best mogelijke start te geven van hun loopbaan. Om ze succesvol te laten worden en in staat te stellen succesvol te blijven. Hiervoor gebruiken we vier kernwaarden: vakmanschap, impact, verbinding en autonomie. Wat deze kernwaarden voor ons betekenen, lees je hieronder:

Vakmanschap

Vakmanschap is voor ons de basis van alles. En vakmanschap is daarbij meer dan iets goed kunnen maken. De sociale vaardigheden die daarbij komen kijken zijn voor ons net zo essentieel.

Impact

We willen graag impact hebben op de loopbaan van de starter. Maar ook op de organisatie waar de starter werkzaam is. Als je nog regelmatig terugdenkt aan de ervaringen, dan zijn wij tevreden.

VerbindING

Samen iets moois tot stand brengen kan alleen als je echt verbinding met elkaar maakt. Oog hebben voor de kwaliteiten van de ander, durven te delen, vertrouwen in samenwerking en gericht op de behoefte van anderen.

Autonomie

We helpen je graag je eerste stappen te zetten. We helpen je als je bent gevallen en weer opkrabbelt. Maar ons doel is het stuur van je loopbaan en ontwikkeling stevig in de handen te hebben en te houden.

Wil je ook de mooiste KIQ-startersfuncties in je mailbox?

Schrijf je dan nu in voor een KIQ traineeship en wij houden je graag op de hoogte.

ONZE BUSINESSPARTNERS

We geloven in verbinding en samenwerking. Daarom werken wij samen met mensen en/of organisaties die onze kernwaarden delen.

Het is onze missie om persoonlijke talenten optimaal te laten floreren en te benutten ten behoeve van de door een organisatie beoogde doelen. Daarnaast helpen wij medewerkers zoeken naar oorspronkelijke drijfveren en proberen die te verbinden met individuele talenten, zodat iedereen vanuit zijn kracht zijn persoonlijke missie kan verwezenlijken, want: ‘Daar waar vanuit bezieling wordt gewerkt, wordt altijd kwaliteit geleverd’

 

Kickor staat voor kicken, knallen, de sprong wagen. Want als je jouw talenten en drijfveren ontdekt, kun je keuzes maken die jouw verdere leven positief beïnvloeden. Dus, ben jij klaar voor de volgende stap, en je wil weten hoe je die precies moet zetten? Bezoek dan onze website en doe Kickor talent scan.

Techdutch verbindt op een hightech-hightouch wijze de juiste kandidaat met de juiste baan. Maar dat vinden wij niet voldoende. In dit proces staan de belangen van onze klant voorop en wordt de service van onze dienstverlening gemonitord. Kwaliteit in het werk moet onder alle omstandigheden gewaarborgd blijven.
 

Eens verder praten over de mogelijkheden

We maken hier graag tijd voor vrij. 

KIQ Traineeships
06 – 15 47 55 95
info@kiqtraineeships.nl

Programma's

Organisatie

Contact

Burg. Mazairaclaan 2C

5242 AV  Rosmalen

073 – 613 45 55

info@kiqtraineeships.nl

Logo KiQ wit. transparant
  • deze site is KIQ-en
Sluit Menu
Top