Delen is het nieuwe hebben

We delen onze kennis graag. Waarom? Omdat we geloven in ontwikkeling door kennis, ervaring en vaardigheden bij elkaar te brengen. Elke dag samen een beetje beter.

Column | 364 dagen van de ondernemer

BAS VAN DONGEN

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar op vrijdag 16 november! Wauw …. een hele dag in het teken van de ondernemer. En niet zomaar een ondernemer, nee de mkb-ondernemer. 

Rebellen in de techniek

SJOERD PETERS | STEPHAN CORPORAAL | MENNO VOS

Al decennialang wordt geroepen dat technologische ontwikkelingen zoals automatisering en robotisering werk drastisch gaan veranderen. De verwachting is dat deze ontwikkelingen de komende jaren écht in een stroomversnelling komen door een samensmelting van allerlei technologieën.

Column | Terug naar de gilden

BAS VAN DONGEN

Ik keek op de wekker. Het was nog geen half zes in de ochtend. Het kwam duidelijk van buiten. Het geluid van blazers en trommels vulde mijn kamer. Eerst nog nauwelijks hoorbaar, maar met elke minuut werd het luider en luider. Nieuwsgierig liep ik naar het dakraam en keek naar buiten. Onze dorpsharmonie kwam over de openbare weg langsgetrokken. De vaandeldrager trots voorop. 

Wat jongeren écht willen van werkgevers in de techniek

STEPHAN CORPORAAL

Waar dromen aanstaande schoolverlaters van als het om werk in de techniek gaat? Als je dat duidelijk hebt, kun je als werkgever beter op hun wensen inspringen – en zo een echte magneet voor jongeren worden.

Programma's

Organisatie

Contact

Burg. Mazairaclaan 2C

5242 AV  Rosmalen

073 – 613 45 55

info@kiqtraineeships.nl

Logo KiQ wit. transparant
  • deze site is KIQ-en
Sluit Menu
Top