Trainee
Tekenaar / Werkvoorbereider

MBO-4 of HBO | Bouwkunde of Installatietechniek | Vroomshoop

Hoe mooi kan het zijn? Een veelzijdige baan als Tekenaar / Werkvoorbereider én deelnemen aan een professioneel KIQ traineeship. Het kan nu bij Colpro! Samen met Colpro leren we je niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar dagen we je ook uit je persoonlijke talenten verder te ontwikkelen. Heb je een bouwkundige opleiding en ben je op zoek naar je eerste of tweede baan? Lees dan gauw verder. We hebben een unieke kans voor je.

Maak kennis met ColPro

Colpro engineert, produceert, levert en monteert high-end panelen voor de bouw. Van gevelbekleding en koel- en vriesruimtes tot laboratoria en cleanrooms. De materiaalkennis van Colpro is ongeëvenaard en zorgt dat klanten ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten door Colpro laten uitvoeren. Colpro is een echt ondernemersbedrijf waar elke medewerker zich verantwoordelijk voelt voor het eindresultaat en waar teamwork en samenwerken belangrijk is. Twentse nuchterheid en de handen uit de mouwen steken is bij Colpro een kernwaarde.

Wat ga je doen als Tekenaar / Werkvoorbereider

Als trainee tekenaar/werkvoorbereider bestaat werkdag voor ongeveer de helft uit engineering en de andere helft van je tijd uit tekenen & werkvoorbereiding. Je werkt voor het tekenwerk met REVIT 3D-BIM en om je projecten voor te bereiden met INVENTOR 3D-CAD. Samen met je collega’s van de afdeling Engineering zorg je dat de projecten op tijd en kwalitatief hoogstaand gereedkomen. Je hebt daarbij uiteraard veel contact met de specialisten binnen Colpro, de leveranciers maar zeker ook met je klanten en hun adviseurs.

Je kwaliteiten en talenten

JE HEBT EEN MBO-4 / HBO-DIPLOMA OP ZAK

BOUWKUNDE OF INSTALLATIETECHNIEK

JE HEBT 0 TOT 4 JAAR ERVARING

JE BENT EEN AANPAKKER

JE REGELT GRAAG VAN ALLES

JE MAAKT MAKKELIJK CONTACT

Een baan én een uniek traineeship

Je leest het goed. Naast deze mooie baan ga je – na een inwerkperiode waarin je Colpro eerst goed leert kennen – deelnemen aan een professioneel traineeship van KIQ. Een KIQ traineeship is speciaal ontwikkelt voor het mkb. Samen met andere jonge starters uit je regio gaan we je helpen inzicht te krijgen in je talenten en gaan we je uitdagen deze verder te ontwikkelen. Je gaat niet alleen stappen maken in je vak, maar zeker ook als persoon. En dat is belangrijk voor nu en in voor later. 

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Michiel.

Reageren op deze mooie functie

De werving voor deze vacature doen we samen met onze partner Techdutch.

Techdutch is gespecialiseerd in het werven en selecteren van technische talenten.
Klik op de link en we schakelen je door naar de vacaturepagina op www.techdutch.nl.
Daar kun je je gegevens en CV uploaden. Wij zijn erg benieuwd.

Is dit niet je ideale baan, maar wil je die wel scoren?

Plaats dan nu nog een zoekopdracht en we gaan me je mee zoeken.

De sollicitatieprocedure

SOLLICITEER

Na je sollicitatie gaan we kijken wie we het beste vinden passen bij deze baan. Mocht je daar niet bij horen, geen nood. We hebben regelmatig weer andere mooie functies.

GESPREK MET MICHIEL

Leuk dat je solliciteert! Als we op basis van je motivatie en cv een match zien, dan maken we graag nader kennis. Welke vragen heb jij?

TALENTSCAN

We hebben allebei een goed gevoel overgehouden aan het eerste kennismakingsgesprek. Tijd om eens goed te gaan kijken naar je talenten.

GESPREK BIJ COLPRO

Je gaat gezellig langs bij Colpro en gaat kennis maken met je toekomstige collega's. Ze gaan je vast ook moeilijke vragen stellen.

CONTRACT

Colpro gaat je een contractvoorstel doen. In combinatie met een KIQ traineeship wordt dat een aanbod dat je niet kunt weigeren.

BEGINNEN

Een krabbeltje zetten en beginnen maar. Welkom en heel veel plezier. Met je baan en met het KIQ traineeship.

Meer informatie

Programma's

Organisatie

Contact

Burg. Mazairaclaan 2C

5242 AV  Rosmalen

073 – 613 45 55

info@kiqtraineeships.nl

Logo KiQ wit. transparant
  • deze site is KIQ-en
Sluit Menu
Top